Je bent op zoek naar interieurbouwer? Kom dan eens bij ons langs! Je bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom in het gezellige Brabantse Oosterhout. Wij bouwen maatwerk interieurs. En dat van radiator ombouw tot kledingkast en van plint tot kamer en suite.

Tip: wij maken ook producten in staal. Of staal icm glas of hout! Denk aan trappen, vide hekwerken, lampen, deuren etc. In onze showroom kunnen we je goed informeren. Vaak werkt het goed samen foto’s te bekijken van eerdere projecten. Zo krijgen wij een idee wat je aanspreekt en op basis daarvan kunnen we een ontwerp maken.

Ook hebben we in onze showroom veel stalen liggen van verschillende materialen en beschikbare kleuren. Een interieurbouwproject wordt altijd goed voorbereid in onze eigen werkplaats. Als het mogelijk is bouwen we zelfs het gehele project al op. Zo zijn we er zeker van dat alles klopt en kunnen we de projecten sneller installeren om de overlast te beperken.

Onze werkplaats zit naast de showroom. Graag laten we zien wat we hier kunnen bouwen. In onze werkplaats komen ambacht en de nieuwste technieken samen. Op deze pagina vindt je een kleine greep uit wat we zoal gemaakt hebben.

Graag tot ziens bij MK-Creations.

Interieurbouwer Oosterhout

Een interieurproject is altijd een heel persoonlijk iets. Je moet het vertrouwen kunnen hebben in de bouwers dat zij een goed project bouwen maar ook dat er iets gerealiseerd wat echt aansluit bij je ideeën. Wij geloven dat wij kunnen bouwen wat jij voor ogen hebt.

Op deze pagina vindt je een kleine selectie van projecten die wij al eerder op maat hebben mogen maken. Een project begint altijd met een idee of wens van de klant. Het is altijd fijn als je foto’s meeneemt van de ruimte waar het meubel moet komen. Misschien heb je al ideeën opgedaan? Neem die ook mee! Met ons foto archief, schetsboek en stalen weten we altijd snel een mooi ontwerp weg te zetten.

Door onze jarenlange ervaring weten we precies waarop we moeten letten in het ontwerp zodat het meubel ook praktisch is in gebruik. En ook niet onbelangrijk; door de jaren heen hebben we een selectie van leveranciers opgebouwd waarop we kunnen bouwen. We gebruiken uitsluitend topproducten en dat voor scherpe prijzen!

Interieurarchitect meubels op maat laten maken

Omdat wij onze projecten zelf bouwen kunnen we gemakkelijk elk gewenst detail meenemen. Dat kan zijn in de maatvoering, materiaalkeuze maar vooral ook in de kleuren. Het is geweldig om met de kleuren te spelen totdat we DE combinatie hebben gevonden die past bij je interieur.

Wij werken nauw samen interieurarchitecten. Ben je zelf een interieurarchitect? Neem gerust eens contact op! Graag werken wij een project uit welke aansluit bij de wensen van je opdrachtgever. Je bent van harte welkom in onze gezellige showroom in het gezellige Brabantse Oosterhout!

Wij maken o.a.

  • Complete interieurs
  • Maatwerk meubels
  • Elementen icm staal
  • En alles wat je bedenken kan op maat!

Interieurs van MK-Creations

  • Alleen maar 1e klas producten
  • Wij kijken verder als alleen ons project
  • Afspraak is afspraak
  • Made in NL
  • Snelle levertijden