MK-creations is in 2013 opgericht. Waar we ooit thuis in de garage zijn begonnen is het bedrijf nu een professionele speler op de meubelmarkt. 

MK-Creations is gevestigd in het gezellige Brabantse Oosterhout. Onze meubels worden met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats waar we je graag laten zien hoe we een meubel maken. Hier komen ambacht en de nieuwste technieken samen. Wij werken met pure materialen zoals staal, beton en hout. Vanzelfsprekend werken we alleen met hoogwaardige producten en merken. Samen met de technische kennis vormt dat top producten.

De werkplaats zit naast onze showroom. In onze showroom staan altijd volop meubels zodat je die kunt zien en voelen. Hier kunnen wij je goed informeren en de verschillen tussen materialen laten zien. In onze showroom hebben we ook veel stalen liggen zodat we de juiste kleuren en materialen kunnen tonen. 

Met het schetsboek, ons foto archief en de producten en stalen uit de showroom weten we je idee concreet om te zetten naar een ontwerp. Kom eens kijken, de koffie staat klaar.

Wij ontwerpen, maken en installeren

Particulier

Zakelijk

Interieurbouw