Een boomstam eettafel is een tafel met een robuust uiterlijk. De mooie natuurlijke vorm van de boom komt terug in het boomstamblad. Het zijn stevige bladen van massief hout. Onverslijtbaar!

Een Boomstam Eettafel op maat wordt vaak gemaakt van Eiken Hout maar u o.a. ook kiezen voor een Boomstam Eettafel Iep, Boomstam Eettafel Acacia, Boomstam Eettafel Suar enz.

Een boomstamblad wordt letterlijk uit een boomstam gezaagd. Er zit veel kwaliteitsverschil in hout. Ook maakt het een groot verschil of je deze tafel binnen of buiten weg wil zetten. Voor boomstamtafels die binnen komen te staan gebruiken wij uitsluitend kunstmatig gedroogd hout. Dat voorkomt kromtrekken en scheuren van het hout. Een boomstamblad kan uit 1 of 2 delen bestaan. Ook verstaan wij de techniek om delen te verlijmen. Tip; Laat je bij de aanschaf van een boomstam eettafel op maat goed informeren! Er zit heel veel kwaliteitsverschil in zowel het hout als de opbouw van een tafel.

Je bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom in het gezellige Brabantse Oosterhout waar we altijd tafels hebben staan die je in het echt kunt bekijken. Hier kunnen wij je goed informeren en de verschillen laten zien. Daarnaast kunnen we jou idee uitwerken tot een mooi ontwerp! En wie weet hebben we al wel iets in ons assortiment wat je zoekt! Een boomstamtafel kan gebouwd worden met een massief houten onderstel, de vaak genoemde kloostertafels. Ook gebruiken we vaak stalen onderstellen. Staal contrasteert mooi met hout en met de juiste kleurcombinaties kunt je een unieke set samenstellen!

Wij maken ook tafels van Microbeton; een betonlook maar dan zo verfijnd dat het lijkt op marmer!

Kies zelf de kleur van uw Boomstam Eettafel!

In de showroom hebben we kleurstalen liggen van hout zodat je kunt zien hoe een kleurtint uitpakt op die houtsoort. Onze meubels worden met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats waar we je graag laten zien hoe we een tafel maken. De werkplaats zit naast onze showroom. Hier komen ambacht en de nieuwste technieken samen.

De tafel ‘Anna’ die op deze pagina staat hebben we voor een familie mogen maken die een robuuste boomstam eettafel op maat zocht voor hun buitenruimte. Deze familie zocht een boomstamtafel met veel bladruimte. Dat hebben we gerealiseerd door een blad uit drie delen te maken. Dit prachtige blad is gemonteerd op een massief eiken H frame onderstel. Een oerdegelijke combinatie! Deze tafel heeft een blad van ca 120 cm bij 250 cm.

Op deze pagina vindt je een greep uit boomstam eettafels die we zoal gemaakt hebben. Graag tot ziens bij MK-Creations.

Wij maken oa.

  • Eiken Boomstamtafels
  • Suar Boomstamtafels
  • Essen Boomstamtafels
  • Acacia Boomstamtafels

Voordelen

  • Veel keuze
  • Snelle levertijden
  • Kwaliteit
  • Scherpe prijzen door volledig eigen productie
  • Zowel voor binnen als buiten!

MK heeft veel bladen op voorraad. Ik heb zelf mijn blad mogen kiezen. Daar is een mooi onderstel bij ontworpen, precies op maat zodat mijn 6 stoelen passen. Heel bij mee!

Anna