Ben jij op zoek naar een betrouwbare partij om een balie op maast te laten maken? Bij MK Creations helpen wij jou graag verder! Een balie is een belangrijk meubel in een bedrijf, praktijk of winkel. Het is het punt waar transacties worden gemaakt, en dat is uiteindelijk het doel van uw bedrijf, toch? Een balie is meestal het middelpunt en dient op te vallen. Hoe vervelend is het immers als je in een winkel loopt en je weet niet waar je moet afrekenen? Door een opvallende balie te plaatsen wordt dit probleem uitgewist! Plus, het staat natuurlijk gewoon gezellig. Voor een unieke balie op maat kan je bij ons terecht! Naast balies op maat maken wij overigens ook toonbanken op maat.

Balie op maat laten maken

Een balie is een eerste indruk van je bedrijf. Het is het middelpunt of in het geval van een inkomstruimte is de balie het eerste wat de klant tegen komt. Hier ontvang je immers je klanten en relaties. Als jij kiest voor een balie op maat dan heb jij precies in de hand hoe dit visitekaartje van jouw bedrijf eruit komt te zien. Van vorm en hoogte tot materiaalkeuze. Door de juiste materialen te kiezen kun je bij ons een balie laten maken die je bedrijf kan vertegenwoordigen. Zo bepaal je de sfeer en eerste indruk voor jouw klanten!

Voor alle balies op maat gebruiken wij ambachtelijke, natuurlijke materialen zoals hout, staal en beton. Maar wij maken ook gebruik van mos voor achterwanden. Vaak spelen we met licht, om de balie karakter te geven. We stemmen alles in de juiste verhouding op elkaar af. Een logo of bedrijfsnaam weten we eventueel op een bijzondere manier te presenteren in een balie zodat hij helemaal uniek en passend bij jouw bedrijf is.

Unieke balie op maat

Voor een unieke look in jouw bedrijf doormiddel van een toonbank of balie op maat kan je terecht bij MK Creations! Je bent altijd welkom om een kijkje te nemen in onze showroom in het gezellige Brabantse Oosterhout. Naast onze showroom zit onze werkplaats. Graag laten wij je zien wat we hier zoal maken. Een balie op maat wordt nagenoeg altijd vooraf voor gemonteerd in onze werkplaats. Zo weten we zeker dat alles past maar vooral is de doorlooptijd bij jullie bedrijf zo kort mogelijk. Een balie laten maken door MK Creations is dus een betrouwbaar idee.

Graag nemen we de tijd om samen met jou je idee uit te werken. Vaak doen we dat aan de hand van een schetsboek – het is dus echt een uniek ontwerp! We kunnen ons fotoarchief gebruiken voor inspiratie en de stalen liggen altijd binnen handbereik. Materialen moet je immers kunnen zien, voelen en ruiken. Dan gaat het idee leven en kan je jezelf al enigszins indenken hoe de entree van jouw bedrijf er straks uit komt te zien.

Graag tot ziens bij MK Creations!

Balies van MK Creations

  • Maatwerk
  • Veel keuze in materialen en kleuren
  • Top uitstraling
  • Wordt gebouwd in eigen werkplaats
  • Snelle levertijden

Wij maken o.a.

  • Balies op maat
  • Toonbanken
  • Presentatieblokken
  • Complete inrichtingen
  • Alles wat je bedenken kan op maat!

Wij hebben onze balie laten bouwen door MK Creations. In één woord TOP!

Ben, Fysiotherapie praktijk