Je zoekt iets speciaals en je krijgt het maar niet gevonden. Als je uitlegt wat je zoekt denkt u na 5 minuten laat ook maar.. Juist voor jou bieden we een design eetkamer tafels op maat aan.

De tafel Julie op deze pagina hebben wij mogen maken voor een autobedrijf in hele exclusieve oldtimers. Deze ondernemer zocht een tafel die je niet alledaags tegenkomt, net als zijn auto’s. Iets voor mensen met een verfijnde smaak.

Wij hebben een tafel gemaakt met een microbeton blad. Een heel bijzonder materiaal wat in vele lagen opgebouwd wordt maar daarom een heel bijzondere textuur heeft. Dit blad is vervolgens gelakt in een koperroest lak. Dat geeft de looks van een product met ervaring maar toch zie je dat het nieuw en fris is. Dit blad is gemonteerd op een metalen Spinpoot onderstel. Deze is in mat zwart gepoedercoat; een afwerking die tegen een stootje kan! Dit is een tafel waar je rondom aan kunt zitten! Design op en top!

Wij maken een design eetkamertafel op maat van eerlijk, pure materialen zoals massief hout, microbeton en staal. Het is de kunst van het inzicht om alles in exact de juiste verhouding samen te laten komen.

Handgemaakte design eetkamertafels

Wij maken design eetkamertafels op maat in alle soorten! Heb je zelf een idee maar krijg je het niet vertaald naar een ontwerp? Onze meubels worden met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats waar we je graag laten zien hoe we een tafel maken. De werkplaats zit naast onze showroom. Hier komen ambacht en de nieuwste technieken samen. Hier kunnen wij jou idee uitwerken tot een mooi ontwerp! En wie weet hebben we al wel iets in ons assortiment wat je zoekt!

Een van de moderne technieken die wij in huis hebben is het maken van meubels opgebouwd uit microbeton. Met microbeton maken wij betonlook tafelbladen die zo verfijnd zijn dat het tekent als marmer maar dan in elke gewenste kleur! Deze exclusieve meubelen zijn ook af te werken met een ‘roestlak’. Zo hebben wij in ons assortiment; koperroest, bronsroest, messingroest enz. Hiermee maken we onze meubels levendig!

Zowel schaaldeeltafels als betonlooktafels worden vaak opgebouwd met een metalen onderstel. Wij maken deze zelf en gebruiken goede metalen en afwerkingen. Zo worden onze onderstellen dubbel laags gepoedercoat voor een uiterst duurzaam resultaat!

Graag tot ziens bij MK-Creations.

Wij maken oa.

  • Eettafels
  • Vergadertafels
  • Salontafels
  • Buitentafels
  • Tuintafels

Voordelen

  • Uniek
  • Top kwaliteit
  • Bijzondere materialen
  • Snelle levering
  • Speciale lak afwerkingen

Ik zocht iets voor mijn zaak wat ik maar niet gevonden kreeg. En dan is het leuk dat er bedrijven zijn die dat gewoon kunnen maken. One of a kind!

Erik M