Op zoek naar een mooi buitenmeubel? Wij maken het voor je op maat! Je bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom in het gezellige Brabantse Oosterhout waar we altijd meubels hebben staan die u in het echt kunt bekijken.

Hier kunnen wij je goed informeren en de verschillen tussen materialen laten zien. Daarnaast kunnen we jou idee uitwerken tot een mooi ontwerp! En wie weet hebben we al wel iets in ons assortiment wat je zoekt! In onze showroom hebben we ook veel stalen liggen zodat we de juiste kleuren en materialen kunnen kiezen.

Onze meubels worden met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats waar we je graag laten zien hoe we een meubel maken. De werkplaats zit naast onze showroom. Hier komen ambacht en de nieuwste technieken samen.

Buitenmeubels op maat laten maken

Je bent op zoek naar iets maar je weet niet waar je met je idee terecht kunt? Wij bouwen meubels op maat! Van een robuuste boomstamschijf salontafel tot een design tv meubel en van een super strakke betonlook eettafel tot authentiek houten wandrek, wij bouwen het! Op deze pagina vindt je een greep uit de buitemeubels die wij al eerder op maat hebben mogen maken.

Een meubel begint altijd met een idee of wens van de klant. Het is altijd fijn als je foto’s meeneemt van de ruimte waar het meubel moet komen. Misschien heb je al ideeën opgedaan? Neem die ook mee! Met ons foto archief, schetsboek en stalen weten we altijd snel een mooi ontwerp weg te zetten.

Door onze jarenlange ervaring weten we precies waarop we moeten letten in het ontwerp zodat het meubel ook praktisch is in gebruik. En nog ook niet onbelangrijk door de jaren heen hebben we een selectie van leveranciers opgebouwd waarop we kunnen bouwen. We gebruiken uitsluitend topproducten en dat voor scherpe prijzen!

Buitenmeubels op maat tuininrichting

Omdat wij de meubels zelf nieuw maken in onze eigen werkplaats kunnen we gemakkelijk elk gewenst detail meenemen. Dat kan zijn in de maatvoering, materiaalkeuze maar vooral ook in de kleuren. Het is geweldig om met de kleuren te spelen totdat we DE combinatie hebben gevonden die past bij je tuin.

Wij werken nauw samen met een aantal designers op wie we eventueel een beroep kunnen doen als het gaat om het ontwerp. Daarnaast werken we samen met een aantal tuin architecten als we een compleet plan uit mogen werken of onze meubels af moeten stemmen op een tuinplan.

Je bent van harte welkom in onze gezellige showroom in het gezellige Brabantse Oosterhout!

Wij maken oa.

  • Afvalcontainer ombouw
  • Buitekeukens
  • Geboorte borden
  • Huisnummer plantenbakken
  • Plantenbakken

Voordelen

  • Allen maar 1e klas producten
  • Levering in binnen en buitenland
  • Afspraak is afspraak
  • Made in NL
  • Snelle levertijden