Op zoek naar een stoere tafel of sfeervol bed? Wij maken het voor je op maat! Je bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom in het gezellige Brabantse Oosterhout waar we altijd meubels hebben staan die je in het echt kunt bekijken.

Hier kunnen wij je goed informeren en de verschillen tussen materialen laten zien. Daarnaast kunnen we jou idee uitwerken tot een mooi ontwerp! En wie weet hebben we al wel iets in ons assortiment wat je zoekt! In onze showroom hebben we ook veel stalen liggen zodat we de juiste kleuren en materialen kunnen kiezen.

Onze meubels worden met de hand gemaakt in onze eigen werkplaats waar we je graag laten zien hoe we een meubel maken. De werkplaats zit naast onze showroom. Hier komen ambacht en de nieuwste technieken samen. Op deze pagina vindt je een greep uit wat we zoal gemaakt hebben.

Meubels op maat laten maken bij MK-Creations

Je bent op zoek naar iets maar je weet niet waar je met je idee terecht kunt? Wij bouwen meubels op maat! Van een robuuste boomstamschijf salontafel tot een design tv meubel en van een super strakke betonlook eettafel tot authentiek houten wandrek, wij bouwen het! Op deze pagina vindt je een greep uit de binnenmeubels die wij al eerder op maat hebben mogen maken.

Een meubel begint altijd met een idee of wens van de klant. Het is altijd fijn als je foto’s meeneemt van de ruimte waar het meubel moet komen. Misschien heb je al ideeen opgedaan? Neem die ook mee! Met ons foto archief, schetsboek en stalen weten we altijd snel een mooi ontwerp weg te zetten.

Door onze jarenlange ervaring weten we precies waarop we moeten letten in het ontwerp zodat het meubel ook praktisch is in gebruik. En nog ook niet onbelangrijk door de jaren heen hebben we een selectie van leveranciers opgebouwd waarop we kunnen bouwen. We gebruiken uitsluitend topproducten en dat voor scherpe prijzen!

Binnenmeubels op maat woninginrichting

Omdat wij de meubels zelf nieuw maken in onze eigen werkplaats kunnen we gemakkelijk elk gewenst detail meenemen. Dat kan zijn in de maatvoering, materiaalkeuze maar vooral ook in de kleuren. Het is geweldig om met de kleuren te spelen totdat we DE combinatie hebben gevonden die past bij je interieur.

Wij werken nauw samen met een aantal designers op wie we eventueel een beroep kunnen doen als het gaat om het ontwerp. Daarnaast werken we samen met een aantal interieur architecten als we een compleet interieurplan uit mogen werken of onze meubels af moeten stemmen op een interieurplan.

Je bent van harte welkom in onze gezellige showroom in het Brabantse Oosterhout!

Wij maken oa.

 • Eettafels
 • Kasten
 • Bedden
 • Salontafels
 • Boomstamtafels
 • En alles wat je bedenken kan op maat!

Voordelen van een Design Eetkamertafel

 • Alleen maar 1e klas producten
 • Levering in binnen- en buitenland
 • Afspraak is afspraak
 • Made in NL
 • Snelle levertijden

Wij zijn super blij met onze nieuwe tafel en bijpassende bank! MK Creations heeft perfect mee gedacht over de afmetingen van de tafel, zodat onze 3 stoelen er mooi onder passen.
En het bankje is ook super fijn! Het is precies zo geworden zoals we het hadden gehoopt. Ik raad het iedereen aan om een tafel (en bank) bij MK Creations te bestellen. Top service.

Familie Eikhout