Wil je een tafel op maat laten maken? Of ben je op zoek naar een designer die jouw idee vertaald krijgt naar een concreet ontwerp? Dan stellen wij ons graag aan je voor; MK-Creations, aangenaam. Wij maken onze tafels van A tot Z in eigen huis! Nederlands vakmanschap! Omdat wij onze tafels volledig zelf maken kunnen we gemakkelijk ieder gewenst detail meenemen. Of het nu gaat om de materiaalkeuze, maat of kleur!

Wij gebruiken eerlijke, pure materialen zoals massief hout, microbeton en staal. Het is de kunst van het inzicht om alles in exact de juiste verhouding samen te laten komen.

Het is belangrijk dat de tafel perfect past in je interieur. Neem daarom gerust foto’s mee van de ruimte waar je de tafel wil hebben dan kunnen we samen kijken wat mooi zou passen. Wij vinden het geweldig om iets te maken wat jij in gedachte hebt. Geen idee is te gek.

Je bent van harte welkom in onze gezellige showroom in het gezellige Brabantse Oosterhout bij Breda.

Kies uw stijl en laat uw Tafel op maat maken

Mocht je werken met een interieur architect of ben je zelf een interieur architect? In samenspraak werken wij een ontwerp uit wat naadloos aansluit op het interieurontwerp. Wij hebben al vele meubels gemaakt maar ook in de interieurbouw zijn wij actief. Wij hebben een uitgebreid foto archief wat we kunnen gebruiken om de juiste stijl te vinden.

Omdat we onze tafels zelf met de hand op maat maken kunnen wij gemakkelijk specifieke wensen meenemen in het ontwerp. De tafels worden gemaakt in onze eigen werkplaats. Hier komen ambacht en de nieuwste technieken samen. Op deze pagina vindt je een kleine greep van de maatwerktafels die wij zoal hebben mogen maken.

De side table op deze pagina is een tafel die we op maat hebben mogen maken een stel die al precies hoe het meubel eruit moest zien. Ze kregen het meubel wat ze in gedachte hadden echter nergens gevonden.

Wij hebben een side table op maat gemaakt. We hebben een metalen frame gelast in dubbele spijlen en deze met blanke poedercoating gecoat. Het hout is Eiken met een nano coating erop in een Walnootkleur.  Een zeer geslaagde combi!

Graag tot ziens bij MK-Creations.

Wij maken oa.

  • Boomstamtafels
  • Eettafels
  • Salontafels
  • Buitentafels
  • En alles wat jij bedenken kan op maat!

Voordelen

  • Oog voor detail
  • Veel kleurkeuzes
  • Veel verschillende materialen
  • Snelle levering
  • Scherpe prijzen door volledig eigen productie

Ze hebben voor mij een hele gave boomstamtafel gemaakt. Je kunt ook in de werkplaats kijken hoe ze het maken.

Johny

Onze tafels op maat